Урочиста лінійка до Дня збройних сил України

6 грудня 2016 року в актовій залі Купянського НВК №2 було проведено урочисту лінійку до Дня Збройних Сил України. Ведучі наголосили, що це - свято чоловіків, юнаків, які відслужили в армії, і тих, хто про це тільки мріє. Учні привітали усіх хлопців - майбутніх воїнів зі святом, побажали здійсненняїхніх мрій. Зробили невеликий екскурс у минуле, якоюж була наша армія від часів Аскольда до сьогодні. Довгим і тернистим шляхом йшла Україна до дня своєї самостійності. Багато випробувань та негараздів випало на долю українців за свободу й незалежність. І завжди у цій боротьбі поруч із народом йшов воїн-солдат.

Протягом 25 років Збройні Сили України пройшли непростий шлях становлення і на даний час є гарантом забезпечення захисту суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості нашої держави.

У Конституції України сказано, що служба в Збройних Силах України, захист Вітчизни - почесний обов'язок кожного молодого громадянина. Ми віримо: наші хлопці, юнаки з честю виконуватимуть свій обов'язок перед Батьківщиною, що наше українське небо буде мирним та безхмарним.

Урочиста лінійка відкрила проведення місячника військово - патріотичного та громадянського виховання в Купянському НВК №2, протягом якого всі учні закладу прийматимуть участь у спортивних естафетах та змаганнях, творчих конкурсах, турнірах, конкурсах - виставках та інших заходах патріотичного напрямку.

Кiлькiсть переглядiв: 722

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.