Практичний семінар для вчителів художньо-естетичного циклу

22 листопада 2016 року на базі Куп'янського навчально – виховного комплексу № 2 відбувся практичний семінар для вчителів художньо - естетичного циклу на тему: «Формування ключових компетентностей учнів на уроках музичного мистецтва»

Метою семінару було – підвищення рівня професійно – педагогічної компетентності вчителів музичного мистецтва, ознайомлення з основними підходами до формування ключових компетентностей на уроках музичного мистецтва.

У теоретичному блоці виступила Братушева Т.О. – заступник директора з виховної роботи з колсантингом на тему: «Професійна комптентність учителя як елемент педагогічної майстерності у створенні навчально – виховного простору»,.

Під час методичного креатив – кейсу на тему: «Формування ключових компетентностей на уроках музичного мистецтва» учитель музичного мистецтва Мараховська І.О. ознайомила присутніх із власним досвідом роботи й організацією естетичного виховання в закладі.

Всім учасникам сподобався практичний блок. Це був експрес – проект у форматі флеш – меседжу. Учителі працювали в групах: «Педагог – майстер», «Педагог – професіонал», «Педагог – початківець».

На останок у актовій залі Куп’янського НВК №2 учні разом із учителем музичного мистецтва Мараховською І.О. показали фрагменти загальношкільного проекту «Ми не безліч стандартних «Я», ми – безліч всесвітів різних». Майже 90 дітей різних вікових категорій були задіяні у художніх номерах.

Кiлькiсть переглядiв: 527

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.