Пізнавальна подорож до Харкова

10 листопада 2016 для учнів 7-9 класів Куп’янського навчально – виховного комплексу №2 було організовано екскурсію до міста Харків. Діти із великим захопленням відвідали музей комах, де було проведено пізнавальну екскурсію, яка буде їм у нагоді на уроках біології. Запропоновано було сфотографуватися з живими експонатами, які є зовсім нешкідливими для людей. Вразила своєю красою кімната метеликів, яких вирощують у музеї.

Вільний час діти провели у торговельно-розважальному центрі «Французький бульвар», де відвідали Мак Доналдс, спеціалізований магазин справжнього львівського шоколаду, ігрові майданчики та безліч магазинів.

Потім діти відвідали хлібзавод «Кулиничі». Привітні працівники провели дуже цікаву екскурсію виробництвом та пригостили смачним чаєм та випічкою, яку діти самостійно приготували.

Кожен отримав подарунки, гарний настрій, позитивні емоції та безліч фото на пам’ять про той день, який діти провели зі своїми друзями та класним керівником.

Екскурсію організовано та проведено туристичним агентством «Надія» та класним керівником 7 класу - Аліною Володимирівною Штефан.

Діти та батьки щиро вдячні Надії Вікторівні («Надія») за співпрацю та допомогу в проведенні екскурсії.

Кiлькiсть переглядiв: 375

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.